MENÜ

Acun Ilıcalı Türkiye'den bir yıldızı daha alıyor!

İngiltere Championship ekiplerinden Türk iş insanı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Türkiye'den bir yıldızı daha almak için çalışmalara başladı.

Acun Ilıcalı Türkiye'den bir yıldızı daha alıyor!

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City,  geçtiğimiz sezon kadrosuna ülkemizden birçok futbolcuyu katmıştı. Ozan Tufan, Doğukan Sinik, Pelkas, Oscar Estupinan, Benjamin Tetteh ve Allahyar Sayyadmanesh gibi futbolcuları transfer eden İnigliz ekibinin radarında yine bir Türk yıldız var. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

ACUN ILICALI İKİNCİ TAKIMINI ALDI

Hull City'den sonra da yatırımlarına devam eden Acun Ilıcalı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları’na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz." Shelbourne FC kulübünün çoğunluk hissesini aldığını açıkladı. İrlanda Premier Ligi'nde beşinci sırada bulan Shelbourne FC, İrlanda'nın köklü takımlarından. 1895 yılında kurulan kulüp şu ana kadar 13 kere şampiyonluk yaşadı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı Türkiyeden bir yıldızı daha alıyor

GALATASARAY'IN RAKİBİ

Galatasaray, Avusturya kampı öncesinde Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City ile bir hazırlık maçı yapacak. 8-18 Temmuz arasında Avusturya'da kampa girecek olan Galatasaray, yolculuk öncesinde İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile hazırlık maçı oynayacak. 27 Haziran'da Florya'da toplanarak topbaşı yapmayı planlayan Cim Bom, Hull City ile 5 Temmuz'da karşı karşıya gelecek. Aslan ayrıca Avusturya kampında da 2 hazırlık maçı oynamayı hedefliyor.

Acun Ilıcalı Türkiyeden bir yıldızı daha alıyor

EREN ERDOĞAN'I İSTİYOR

Altay’ın genç yıldızı Eren Erdoğan, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri çekerken genç oyuncuyu Türk iş insanı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City yakından takip ediyor.

Acun Ilıcalı Türkiyeden bir yıldızı daha alıyor

RAPOR BEKLENİYOR

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, genç oyuncuları parlatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Kazımcan Karataş’ı Galatasaray’a satan siyah-beyazlılar, bu sezonda Eren Erdoğan’ı vitrine çıkarmayı başardı. Eren Erdoğan birçok Süper Lig takımının ilgi göstermesinin yanı sıra son olarak da İngiltere Championship ekiplerinden Türk iş insanı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’nin 22 yaşındaki oyuncuyu yakından takip edip ilgi gösterdiği öğrenildi. İngiliz ekibinin oyuncu izleme komitesinin vereceği olumlu raporlara göre de önümüzdeki günlerde resmi adımların atılması bekleniyor. Öte yandan Eren Erdoğan, geçtiğimiz sezon Altay formasıyla 2 gol atarken 5 de asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı Türkiyeden bir yıldızı daha alıyor

HATAYSPOR DA İSTEDİ

Deprem felaketi sonrası ligden çekilen ve yeni sezonda Süper Lig maçlarını Mersin'de oynamaya hazırlanan Hatayspor, siyah-beyazlı takımda görev yapan 22 yaşındaki futbolcuyu resmen istedi. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in de onayıyla harekete geçen Hatayspor yönetimi Eren için Altay'a teklifini iletti. Siyah-beyazlıların sunulan teklifi düşük bularak geri çevirdiği bildirildi.

Acun Ilıcalı Türkiyeden bir yıldızı daha alıyor

YORUM YAZ