MENÜ

Acun Ilıcalı açıkladı! Ronaldinho Survivor'a geliyor...

Survivor All Star, tüm heyecanıyla devam ederken, Acun Ilıcalı yaptığı açıklamayla izleyenleri meraklandırmıştı. Dünyaca ünlü Ronaldinho'nun adaya katılacağını açıklayan Ilıcalı, o ismi duyurdu.

Acun Ilıcalı açıkladı! Ronaldinho Survivor'a geliyor...

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, yeni bir ismin katılacağını duyurdu. Dünyaca ünlü bir oyuncunun adaya geleceğini açıklayan Ilıcalı, o ismi duyurdu.

Haberin Devamı
Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da açıkladı! İşte yarışmaya katılacak dünyaca ünlü eski futbolcu!

İPUCU VERMİŞTİ

Survivor All Star'da ilk ipucunu veren Acun Ilıcalı, gelecek kişinin dünyaca ünlü eski bir futbolcu olduğunu söylemişti. Ilıcalı şu ifadeleri kullanmıştı:

"Geçen bir arkadaşım aradı ‘geleyim mi?’ dedi, 'gel' dedim. ‘Sercanların takımı iyi, oynayalım’ dedim. O da sağ olsun kırmadı, gelecek"

Bir dönem Bursaspor ve Galatasaray formaları giyen Sercan Yıldırım'ın “Abi çok merak ettim" demesi üzerine Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir oyuncu..." demişti.

O İSMİ AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, Survivor'a Ronaldinho'nun katılacağını açıkladı. Ilıcalı,  "Ronaldinho ile birkaç yıldır görüşüyoruz. Geçtiğimiz ay da bizim ofise geldi. Biraz sohbet ettik. Bizim yaptığımız işleri takip ediyor. Ona teklifte bulunup Survivor'da ayak voleybolu oynayalım, ne dersin dedim. Mest oldu hemen. Ve dünyanın en büyük futbolcuları arasında olan Ronaldinho yarın sizlerle birlikte olacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı açıkladı Ronaldinho Survivora geliyor...

Acun Ilıcalı açıkladı Ronaldinho Survivora geliyor...

YORUM YAZ