MENÜ

Abdullah Ercan'ın yeni adresi şaşırttı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Karaman Futbol Kulübü, deneyimli teknik adam Abdullah Ercan ile 1+1 sözleşme imzaladı.

Abdullah Ercan'ın yeni adresi şaşırttı

Karaman FK Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde, Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han ile masaya oturan Abdullah Ercan, kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Karaman Futbol Kulübü, tecrübeli teknik adam ile 1+1’lik sözleşme imzaladı. Karaman Futbol Kulübü'nde olmaktan son derece memnun ve mutlu olduğunu dile getiren Ercan, “Sadece Karaman Futbol Kulübünü çalıştırmak değil aynı zamanda Karaman’a bir değer katmak için hep beraber çalışacağız. Çünkü biliyorsunuz şehir bütünleşirse biz bu işi daha rahat, daha güzel, daha motive bir şekilde tamamlayabiliriz.

Haberin Devamı

Abdullah Ercanın yeni adresi şaşırttı

Sayın başkan ile 10 gün önce İstanbul’da görüştüğümüz zaman prensip anlamda anlaşmıştık. Tekrar söylemek istiyorum eğer burada başarılı bir iş çıkarmak istiyorsak sadece bizim çalışmamız yetmez, sizlerin önderliğinde bütün şehirden destek bekliyoruz. İnşallah düşüncelerimiz gerçekleşir. Bizde burada çalıştığımı süre zarfında Karaman’a bir değer katarız” dedi.

İmza törenin ardından Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman ve Teknik Direktör Abdullah Ercan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdullah Ercanın yeni adresi şaşırttı

YORUM YAZ