MENÜ

A Milli Takım'dan, Bayern Münih'e!

A Milli Takım, Ermenistan maçına hazırlanırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Kırmızı-Beyazlılar'dan bir ismin artık Bayern Münih'te görev alacağı açıklandı.

A Milli Takım'dan, Bayern Münih'e!

EURO 2024 Elemeleri kapsamında D Grubu'nda cumartesi günü Ermenistan'la kozlarını paylaşacak olan A Milli Takımımız'da sürpriz gelişme...

Haberin Devamı

Eylül 2021'de A Milli Takımımız'ın başına geçen Stefan Kuntz ekibini de getirmişti. Ay-Yıldızlılar'da kaleci antrenörü olarak görev yapan Michael Rechner, Bayern Münih'e transfer oldu.

A Milli Takımdan, Bayern Münihe

Ay-Yıldızlılar'dan yapılan açıklamada, "Bir buçuk yıldır A Millî Takımımızın teknik heyetinde kaleci antrenörü olarak çalışan Michael Rechner'in, Bayern Münih kulübünde başladığı yeni görevi sebebiyle A Millî Takımımızdaki görevine devam edemeyecektir. Yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı Rechner'e içtenlikle teşekkür eder, kariyerindeki başarılarının devamını dileriz" denildi.

A Milli Takımdan, Bayern Münihe

TFF, Rechner'in görevini ise mart ayı kampından başlayarak kendisiyle daha önce de A Millî Takım'da çalışmış olan Emrah Karakovan üstleneceğini duyurdu.

Haberin Devamı

GÖZTEPE'DEN SONRA O TAKIMA TALİP VAR!

Milli Takım'ın Viyana'daki Unutulmaz Hırvatistan Zaferi

YORUM YAZ