MENÜ

A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya'da son çalışmasını yaptı

UEFA Uluslar C Ligi 2'nci Grup lideri A Milli Kadın Futbol Takımı, grubunda oynayacağı beşinci karşılaşma için bulunduğu Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta son antrenmanını yaptı.

A Milli Kadın Futbol Takımı, Litvanya'da son çalışmasını yaptı

Milliler, karşılaşmanın oynanacağı LFF Stadı'nda, -5 derecede ve karlı bir zeminde teknik direktör Necla Güngör Kıragası yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Grupta oynadığı ilk dört karşılaşmayı kazanan Ay-yıldızlılar, yarın saat 18:00'de LFF Stadı'nda Litvanya ile karşı karşıya gelecek. Milliler, 6'ncı ve son maçında ise 5 Aralık Salı günü Mersin Stadyumu'nda Gürcistan ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

KIRAGASI: GALİBİYET SERİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

Teknik direktör Necla Güngör Kıragası, Litvanya karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Gruptaki ilk dört maçı kazanarak UEFA Uluslar B Ligi'ne yükselmeyi garantilemenin takım üzerinde çok olumlu bir motivasyon oluşturduğunu belirten Kıragası, "Bu motivasyonla Litvanya'ya geldik. Buradaki ağır kış şartları ve yaklaşık -7 derecelik havanın bizi zorlayacağını biliyoruz. Ancak tabii ki şartlar her iki takım için de eşit. Yarın sahaya çıkıp, galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruzSP" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ