3. Lig'de Premier Lig golü: Orduspor FK'dan görülmemiş organizasyon

TFF 3. Lig'de Yükselme Play-Off maçları heyecanı yaşanıyor. 52 Orduspor FK sahasında Aliağa Futbol AŞ ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 63. dakikasında ev sahibi ekibin Anıl Şahin ile bulduğu gol sahalarda ender görülecek güzellikteydi. İşte detaylar...

3. Lig'de Premier Lig golü: Orduspor FK'dan görülmemiş organizasyon

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Orduspor, ligi dördüncü sırada tamamlayarak play-offlara kalma başarısı göstermişti.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibi 3. Lig Yükselme Play Off 3. Tur ilk maçında Aliağa Futbol AŞ ile karşı karşıya geldi. 15 Mayıs günü Yeni Ordu Stadyumu'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi.

MUHTEŞEM DURAN TOP ORGANİZASYONU

Ev sahibi ekip 63. dakikada ceza sahası çizgisine yaklaşık 10 metre kadar uzaklıktan bir serbest vuruş kazandı. Topun başına Kadir Ari ile Anıl Şahin geldi.

Orduspor - Aliağa FK maçında muhteşem duran top organizasyonu!

Kadir topu yerden solundaki Oğuzhan Öztürk'e gönderdi. Kafayla arka direğe gönderilen topu, pozisyonun başında Kadir ile birlikte topun başında olan Anıl sol ayağıyla yaptığı vuruşla filelere gönderdi. 52 Orduspor bu golle 1-0 öne geçerken karşılaşmayı da kazanmayı başardı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Karadeniz ekibinin bulduğu bu gol sosyal medyada kısa süre içerisinde birçok kez paylaşıldı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Cahit Erçevik'in çalıştırdığı 52 Orduspor FK, 20 Mayıs günü Aliağa Şehir Stadyumu'nda Aliağa Futbol AŞ'ye konuk olacak.

3. Ligde Premier Lig golü: Orduspor FKdan görülmemiş organizasyon

YORUM YAZ