MENÜ

3 direk var gol yok! İstanbulspor ile Konyaspor maçında kazanan çıkmadı

Süper Lig'in 20. haftasında İstanbulspor, Halil Umut Meler'in sahalara dönüş maçında Konyaspor'u ağırladı. Yüksek tempoda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı. Mücadelede 3 direk vardı, ayrıca 2 gol de VAR tarafından iptal edildi. İşte detaylar...

3 direk var gol yok! İstanbulspor ile Konyaspor maçında kazanan çıkmadı

Trendyol Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde İstanbulspor, Konyaspor’u konuk etti. Yüksek tempoda geçen mücadelede buna rağmen gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

İSTANBULSPOR DİREKLERİ DÖVDÜ, 2 GOL SAYILMADI

Ev sahibi İstanbulspor, karşılaşmada üç kez direğe takıldı. Sarı-siyahlılar 26, 43 ve 59. Dakikalarda direği geçemedi. Öte yandan 59. dakikada direkten dönen pozisyon Muammer’in dokunuşu ile gol ile sonuçlanmış olsa da VAR incelemesinin ardından gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ayrıca Konyaspor’un 78. Dakikada Sokol Cikalleshi ile bulduğu gol de ofsayt nedeniyle VAR tarafından iptal edildi.

HALİL UMUT MELER GERİ DÖNDÜ

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, 34 gün sonra Trendyol Süper Lig’de yeniden görev aldı. Ligin 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından saldırıya uğrayan Meler, aranın ardından yeniden sahalara döndü.

Haberin Devamı

3 direk var gol yok İstanbulspor ile Konyaspor maçında kazanan çıkmadı

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

DİREKTEN DÖNDÜ! 26. dakikada İstanbulspor atağında Vefat Temel sol çaprazdan uzaktan sert vurdu, top yan direkle üst direğin birleştiği noktadan geri döndü.

YİNE DİREK! İstanbulspor yine direğe takıldı... 43. dakikada Ethemi ceza sahası dışı sağ çaprazından sol ayağıyla vuruşunu yaptı, kaleci Deniz'in dokunduğu top uzak direğe çarptı.

GOL GEÇERSİZ | 59. dakikada hızlı gelişen hücumda sağ çaprazdan ceza sahasına giren Ethemi sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, top uzak direkten döndü. Ardından uzak direğin dibinde Muammer topa dokundu ve ağları havalandırdı. Ancak VAR incelemesinin ardından pozisyonda ofsayt tespit edildi.

GOL GEÇERSİZ | Bu kez Konyaspor'un golü ofsayta takıldı... 78. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Cikalleshi sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve top yakın köşeden ağlara gitti. Ancak VAR incelemesinin ardından gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

İstanbulspor - Konyaspor maçının 11'leri

İstanbulspor: Alp, Okan, Deli, Mehmet, Vefa, Vorobjovas, Loshaj, Muammer, Ndao, Kenio, Ethemi.

Konyaspor: Deniz, Ahmet, Uğurcan, Metehan, Guilherme, Soner, Nzonzi, Prip, Oğulcan, Marlos, Sokol Cikalleshi.

İstanbulspor'da Hakan Yakın sonuçtan memnun değil

3 direk var gol yok İstanbulspor ile Konyaspor maçında kazanan çıkmadı

YORUM YAZ