MENÜ

29 yaşında emekli olan Arsenal'in eski yıldızı Bentley'nin yeni mesleği şaşırttı

Bir dönem Arsenal forması da giyen ve David Bentley, emekli olduktan sonra bar ve restoran işletmeciliği yapıyor. İspanya ve Cebelitarık'ta bar ve restoran sahibi olan 36 yaşındaki Bentley, 2013 yılında henüz 29 yaşındayken futbol kariyerini bitirme kararı almıştı.

29 yaşında emekli olan Arsenal'in eski yıldızı Bentley'nin yeni mesleği şaşırttı

İngiltere Premier Ligi'nde bir dönem Arsenal forması da giyen ve 2013 yılında henüz 29 yaşındayken futbolu bırakma kararı alan David Bentley, futbol dışı bir alanda para kazanıyor.

Haberin Devamı

Şimdilerde 36 yaşında olan İngiliz eski orta saha oyuncusu, İspanya ile Cebelitarık'ta bar ve restoran işletmeciliği yapıyor. Hala futbol oynayabilecek kapasiteye sahip olduğunu vurgulayan Bentley, buna rağmen futbola aşık olmadığını ve sadece para kazanmak için sahada yer almak istemediğini söyledi.

29 yaşında emekli olan Arsenalin eski yıldızı Bentleynin yeni mesleği şaşırttı

Birçok takımda forma giydi

Arsenal altyapısında yetişip 2003-04 sezonunda A takıma yükselen David Bentley, 2013 yılında ani bir kararla henüz 29 yaşındayken Tottenham'da futbol kariyerini sonlandırmıştı. Bentley, Arsenal ve Tottenham dışında Premier Lig'de Blackburn Rovers, West Ham ve Birmingham formaları da giydi.

YORUM YAZ