MENÜ

10 Kasım Mesajları | 'Bu kutlu vatan ve bu millet için yaptıklarına minnettarız Atam!' Spor dünyası Mustafa Kemal Atatürk'ü böyle andı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıldönümü nedeniyle spor camiasından anma mesajları yayımlandı.

10 Kasım Mesajları | 'Bu kutlu vatan ve bu millet için yaptıklarına minnettarız Atam!' Spor dünyası Mustafa Kemal Atatürk'ü böyle andı

Tek yürek olan spor dünyası, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıldönümünde sosyal medya ve resmi sitelerinden anma mesajları paylaştı.

Haberin Devamı

İşte spor dünyasının paylaştığı Atatürk'ü anma mesajları;

Türkiye Futbol Federasyonu: Sevgi, Saygı, Minnet ve Özlemle...
Bağımsızlık mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. yıldönümünde sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Sadece Türk halkının değil, tüm insanlığın saygısına mazhar olmuş büyük devlet adamı Atatürk'ün "Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarf edilen çalışmanın ehemmiyet ve kutsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir" sözlerinin ışığında örnek sporcular yetiştirme, topluma spor kültürünü benimseterek Türk futbolunu geliştirme ve dünyanın en üst sıralarına taşıma gayretimiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Haberin Devamı

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyor, aziz hatıralarının önünde saygıyla eğiliyoruz.

Türkiye Voleybol Federasyonu: Ölümsüzlüğünün 85. yılında sözleri ve öğrettikleri ile hala aklımızda; yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete ayrılışının yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Türkiye Basketbol Federasyonu: Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yılında anma mesajı yayımladı. Türkoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlık mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz. 10 Kasım; 1938 yılından bu yana milletimiz için yas ve matem günü olmuştur. Aynı zamanda bu tarih, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygı ve minnetimizi bir kez daha ifade etme günüdür. Bu toprakları bizlere vatan olarak emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimizi bir kez daha şükranla anıyorum.”

Haberin Devamı

Galatasaray: Kararlı ifadeni görünce korku kalmaz bizde. Düşünceliysen çözüm mutlaka yakındır önemli bir meselede. Gülüyorsan birden neşeleniriz, yorgunsa bakışların kırılır kolumuz kanadımız. Bir çocuk seversin o çocuk oluruz, bir bahçe gezersin fidan oluruz. Uzaklara dalarsın bazen, rüzgar olur gideriz gözlerinle. Kocatepe’de yorgan olur seriliriz üstüne. İzmir’in dağlarında coşar gönül ırmağımız. Halay çekersin, bil ki sol yanında biz varız. Mecliste mebusun, dersinde öğrencin, büyük eserinde milletin biziz Atam. Sensiz geçen 85 yılda, sensiz geçmiş tek bir günümüz yok Atam.

Beşiktaş: Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Özlemle Minnetle Anıyoruz Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, varlığımızın sönmez ateşini tam da semtimizde yaktı. Dünyanın içinden geçmekte olduğu şu günlerde, Atatürk’ün yaktığı cumhuriyet ve bağımsızlık ateşinin ne kadar hayati olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Bu ateşin sadece Türk milleti için yakılmadığını; bölgemizdeki diğer milletler için de bir cesaret, bir ülkü ateşi olduğunu idrak ediyoruz.

Haberin Devamı

Mustafa Kemal Atatürk’ün ülküsü, barış içinde ve onurlu bir şekilde yaşayan milletlerden oluşan bir dünya idi. Biz bu ülkünün gerçekleşmesi için üzerimize düşeni milletçe yapmaya devam edeceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz yeni asrına adım attı. Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin rehberliğinde onurlu milletler arasındaki yerimizi her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Aziz hatırası önünde saygıyla eğildiğimiz Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle minnetle anıyoruz.

Fenerbahçe: Bir 10 Kasım'da daha, aynı ses aynı hisle #Minnettarız Atam! Bir 10 Kasım'da daha, aynı ses aynı hisle #Minnettarız Atam! Sen bir lider; Bir milleti ayağa kaldıran, bir vatanın kuruluşunu sağlayan, Sen bir öncü; Bir ulusu kurtuluşa inandıran, Sen bir deha; Vatanın gençlerini bilime, sanata, geleceğe hazırlayan, yarınlarına ışık olan, Sen bir karakter; Durmadan hedefine yürüyen, vazgeçmek nedir bilmeyen, asla taviz vermeyen,

Haberin Devamı

Sen bir ödev; Attığımız her kulaçta, koştuğumuz her yarışta, vurduğumuz her topta, çektiğimiz her kürekte, arkamıza aldığımız her rüzgarda, vurduğumuz her yumrukta gücümüzü senden, sorumluluğumuzu bize emanetin olan bayrağımızdan alıyoruz!

Ve sen bir aidiyet; Sonsuza dek kalplerimizde, ilelebet sevgimizde, nesilden nesile akıllarımızda yer alacak… Bir ömrü bir vatana adamış, her nefesini milleti için almış Büyük Atatürk, Bir 10 Kasım’da daha aynı ses aynı hisle haykırıyoruz: ne senden geçeriz, ne senin eserinden! Bu kutlu vatan ve bu millet için yaptıklarına #Minnettarız!

Trabzonspor: Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. İzin Asla Silinmeyecek.

Başakşehir: Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, özlem ve minnetle anıyoruz...

Kayserispor: Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Adana Demirspor: Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

İstanbulspor: Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlayışımızın 85. yıl dönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Konyaspor: Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Sivasspor: Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Alanyaspor: Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ankaragücü: Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85'inci yılında rahmetle, minnetle ve özlemle anıyoruz.

Gençlerbirliği: Duruşundan, hedeflerinden, adımlarından ve geleceğe bakışından aldığımız güçle seni daima yaşatacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Manisa FK: Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Göztepe: Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında saygı ve özlemle anıyoruz. O'na ve devrimlerine olan bağlılığımızı bir kez daha ifade ediyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

Sakaryaspor: Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Adanaspor: Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı, Minnet ve Rahmetle Anıyoruz.

Kocaelispor: İzin silinmez!

Erzurumspor FK: Rahmet, özlem ve minnetle anıyoruz…

Ümraniyespor: Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 85. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.

Bursaspor: Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 85. yıl dönümünde saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.

YORUM YAZ