MENÜ

Futbol şehri!

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda her şey futbol içindi. Zemin mükemmeldi, tribünler ise full çekti. 17 bin 380 biletli taraftar karşılaşmayı izledi.

Futbol şehri!

Manisa’da dün futbol bayramı vardı... Güzel havayla birlikte 19 Mayıs Stadı’na taraftarlar akın etti, zemin ise tam futbol oynamak içindi. Manisaspor Yönetimi, hafta içinde bilet fiyatlarında indirim yapmayıp, 10, 20 ve 30 TL’den satışa sunmasına rağmen 19 Mayıs Stadı tıklım tıklım doldu. Taraftarlar biletleri bir gün öncesinden tüketirken, tribünler bir an olsun susmayıp, maça yine büyük renk kattılar. 17 bin 380 futbolseverlerin izlediği karşılaşmada yaklaşık 5 bin kadar da Galatasaray taraftarı yerini aldı. Ege’nin dört bir yanından Manisa’ya gelen Galatasaraylı futbolseverler Gediz tarafındaki kale arkası tribününden takımlarına destek oldu.

Haberin Devamı

Karaborsada 50 TL’ye bilet
Maç öncesi 10 TL’ye satılan açık tribün biletlerinin karaborsada 50 TL’den alıcı bulduğu öğrenildi. Öte yandan karşılaşma öncesinde ve sonrasında en ufak bir olay yaşanmaması sevindiriciydi. Manisa Emniyeti stat içinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alırken, 700 polis ve 300 özel güvenlik mensubu görev yaptı.

YORUM YAZ