MENÜ

Futbol kulüplerine corona virüs şoku! Beşiktaş, Kasımpaşa, Erzurumspor, Giresunspor…

Corona virüs salgını ülkemizde ve dünyada etkisini devam ettirirken pandemi dönemi futbol kulüplerini de birçok anlamda olumsuz etkiledi. Beşiktaş, Erzurumspor, Kasımpaşa ve Giresunspor'da pozitif sonuçlar açıklanırken Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de test sonucu pozitif çıktı. İşte sporda günün öne çıkan gelişmeleri...

Beşiktaş, Erzurumspor, Giresunspor ve Kasımpaşa'da corona virüs şoku yaşandı. Test sonuçları pozitif çıkarken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin test sonucu pozitif olarak tespit edildi. Öte yandan Sivasspor'un yetenekli oyuncusu Hakan Arslan'ın geçirdiği operasyonu sonrası 6-8 hafta sahalarda olamayacağı belirtildi. İşte spor dünyasında öne çıkan gelişmeler:

Haberin Devamı

8 KİŞİ POZİTİF

Beşiktaş’ta yapılan testler neticesinde, 8 kişide corona virüs tespit edildi. Beşiktaş Kulübü, başkan Ahmet Nur Çebi'nin test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

6-8 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALABİLİR

Sivasspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Arslan, ameliyat edildi. Operasyonu başarılı geçen oyuncunun 6 ila 8 hafta sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.

KASIMPAŞA'DA 2 POZİTİF

Kasımpaşa Kulübü'nün futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yaptırdığı coronavirüs testinin sonuçları belli oldu. Yapılan testler neticesinde, 2 kişi de test sonucu pozitif çıktı.

CONMEBOL AÇIKLADI

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu, Libertadores ve Sudamericana turnuvalarında oynanacak karşılaşmalarda futbolcuların forma değiştirmesi, flama verilmesi, tükürmesi ve topu öpmesi yasaklandı.

Haberin Devamı

GİRESUNSPOR'DA CORONA VİRÜS VAKASI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 19 Haziran’da liglerin başlayacağını açıklamasının ardındann top başı yapmadan önce test yaptıran Giresunspor’da bir personelin Covıd-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı.

SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ