MENÜ

Futbol Keyfi'nde gündem Galatasaray - Fenerbahçe derbisi! 'Galatasaray'ın ev sahibi olması...'

Media Markt sponsorluğunda gerçekleştirilen 'Futbol Keyfi' programının 2. bölümü yayınlandı. Fanatik Editörü Tolga Kuru ve Spor Spikeri Deniz Satar, haftanın kritik mücadelesi Galatasaray - Fenerbahçe derbisini analiz etti.

Media Markt'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen ''Futbol Keyfi'' programı 2. bölümüyle Hurriyetcomtr Instagram sayfasında futbolseverlerle buluştu. Futbol Keyfi'nin bu haftaki konusu Galatasaray - Fenerbahçe derbisi oldu.

Haberin Devamı

Fanatik Editörü Tolga Kuru ve Spor Spikeri Deniz Satar, dev derbiyi değerlendirdi. Fenerbahçeli oyuncuların derbi motivasyonuyla ilgili analizlerde bulunan Tolga Kuru, ''Galatasaray maçları, Fenerbahçeli oyuncuların motivasyon konusunda çok rahat geçirdiği bir haftadır. Zaten kendiliğinden motive olurlar diyebilirim. '' dedi.

Seyircisiz maçlarda ev sahipliğinin bir avantajının olmadığını dile getiren Deniz Satar, ''Seyircisiz maçlarda ev sahipliği yapan takımın pek bir avantajı yok. Bilimsel çalışmalara göre de hakemlerin eskisine oranla ev sahipliği yapan takıma daha fazla kart gösteriyormuş. Bu derbi 2-3 hafta sonra Galatasaray’la Fenerbahçe karşı karşıya gelseydi eğer Oyun bazında da oyuncu bazında da birçok parametre farklı olabilirdi. '' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ