MENÜ

Futbol Keyfi'nde Denizlispor - Beşiktaş karşılaşması değerlendirildi: "Beşiktaş'ın handikapı..."

MediaMarkt sponsorluğunda gerçekleşen "Futbol Keyfi" programında spor spikeri Deniz Satar ve Fanatik.com.tr editörü Tolga Kuru, Süper Lig'de haftanın karşılaşmalarını değerlendirdi. Ligde zor zamanlar geçiren Denizlispor ve Beşiktaş'ın oynayacağı karşılaşma öncesi yorumlarda bulunan ikili, Beşiktaş'ın handikapını izleyicilerle paylaştı.

MediaMarkt’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen “Futbol Keyfi” programı 7. Bölümüyle “hurriyetcomtr” Instagram hesabında yayınlandı. Spor spikeri Deniz Satar ve Fanatik Gazetesi editörü Tolga Kuru’nun gerçekleştirdiği programda, Denizlispor ve Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma ele alındı. Karşılaşma hakkında konuşan Deniz Satar, "Beşiktaş da kendini bulamamış durumda. Adeta al birini vur ötekine durumu var. Beşiktaş 19., Denizlispor 18. sırada." sözlerini ifade etti. Maç hakkında konuşan Tolga Kuru ise, "Kıran kırana bir mücadele olacak. Prosinecki'nin takımlarının sonradan açıldığını görüyoruz. Rodallega da son hafta çok etkiliydi ve Beşiktaş maçlarını da sever Rodallega." yorumlarını kaydetti.

Haberin Devamı

Süper Lig'de 6. haftanın kapanış mücadelesi olan Denizlispor - Beşiktaş maçı hakkında yorumlarına devam eden Tolga Kuru, "Denizlispor, Prosinecki'nin takımı olma yolunda. Beşiktaş'ın şöyle bir handikapı var. Aynı şeyi Erzurumspor'da da gördük. Uzun süre maç yapmayınca takımların maç kondisyonları düşüşe geçiyor. oyuncular da etkileniyor. Beşiktaş'ta da aynı şeyi görebiliriz. Erzurumspor da bunu gördük. Çünkü maç yapmadıkları gün sayısı 22 oldu." sözlerini ifade etti.

YORUM YAZ