MENÜ

Futbol Keyfi programında Milli Takım üzerinden Alanyaspor'a özel teşekkür!

Media Markt sponsorluğunda gerçekleştirilen 'Futbol Keyfi' programının 4. bölümü yayınlandı. Fanatik Editörü Tolga Kuru ve Spor Spikeri Deniz Satar, Süper Lig'e verilen milli arayla beraber, A Millilerimizin karşılaştığı ve 3-3 berabere kaldığı Almanya karşılaşmasını değerlendirdi.

MediaMarkt sponsorluğunda gerçekleşen 'Futbol Keyfi' programında Fanatik editörü Tolga Kuru ve spor spikeri Deniz Satar, Hurriyet.com.tr Instagram hesabında A Milli Takımımızın, Almanya ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Ozan Tufan hakkında övgülerde bulunan Deniz Satar, "Ozan, Almanya maçında çok iyiydi hatta yıldızıydı bence ve orta sahada en dinç ve en formda oyuncumuz." yorumunda bulundu. Deniz Satar'ın Ozan Tufan'ı övmesinin ardından Tolga Kuru da Ozan Tufan ve Efecan Karaca'yı birlikte ele alarak özel bir teşekkürü Alanyaspor'a yolladı. İki milli futbolcu hakkında konuşan Kuru, "Özel bir teşekkürü aslında Alanyaspor takımı hak ediyor. Alanyaspor'Un anlayışı hak ediyor. Ozan bir ara hatırlarsın futboldan kopmuştu ve Fenerbahçe'den ayrılıp kiralık olarak Alanyaspor'a gitmişti. Ozan'ın futbola döndüğü takım Alanyaspor olup, oradan da Fenerbahçe'ye dönmüştü. Bugün 25 yaşında 51 maça çıkmış durumda. Böyle devam ederse en çok milli formayla maça çıkan oyuncular arasına girecek bir futbolcu." sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Efecan Karaca hakkında da konuşan Tolga Kuru, oyuncunun azmine hayran kaldığını dile getirerek futbolcunun adeta bir başarı öyküsü yazdığından bahsetti. Kuru, "Efecan 2. Lig'ten beri Alanyaspor'da devam edip A Milli Takım'a kadar yükselen bir oyuncu. Almanya karşısında da müthiş bir gol atarak büyük bir başarıya imza attı. Orada da Alanyaspor'U kutlamak lazım ve tabii ki Merih Demiral'ı da unutmamak gerekir." sözleriyle A Millilerimize övgüler yağdırdı.

YORUM YAZ