MENÜ

Furkan Korkmaz, Ersan'ı yakaladı!

NBA'deki Milli basketbolcumuz Furkan Korkmaz, dün gece kariyer rekoruna kırarak gururumuzu okşadı. Philadelphia 76'ersın evinde Memphis Grizzlies'i 119-107 mağlup ettiği karşılaşmada 34 sayı atarak kariyer rekoru kıran Furkan Korkmaz, NBA'de bir maçta en çok sayı atan oyuncu sırasında Ersan İlyasova'yı yakaladı. Furkan, 2014-2015 sezonunda oynanan Milwaukee Bucks - Indiana Pacers karşılaşmasında 34 sayı atarak rekor kıran Ersan İlyasova'yı dün geceki performansıyla yakalamış oldu.

NBA'de dün gece 8 karşılaşma oynandı. 76ers sahasında Memphis Grizzlies'i konuk ederken, Milli yıldızımız Furkan Korkmaz 28 dakika süre aldığı karşılaşmayı 34 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve 1 blokluk enfes permansı ile tamamladı. Furkan'ın galibiyetin baş mimarı olduğu mücadele sonunda Philladelphia ekibi 4 mağlık yenilgi serisine de son verdi.

Haberin Devamı

REKORA ORTAK OLDU!

Furkan Korkmaz attığı 34 sayıyla bir maçta en çok sayı atan 4. Türk oyuncu olmayı başardı. Furkan Korkmaz'ın önünde 43 sayıyla Mehmet Okur ve 39 sayıyla Hidayet Türkoğlu yer alıyor. Ersan İlyasova ise Furkan Korkmaz gibi 34 sayı atarak üçüncülüğü Milli arkadaşıyla paylaşıyor. Cedi Osman'ın ise 29 sayısı var.

BEN SIMMONS'TAN ÖVGÜ GELDİ!

Furkan Korkmaz'ın 34 sayılık harika performansı sonrasında takım arkadaşı hakkında övgü dolu açıklamalarda bulunan takımın yıldız oyuncusu Ben Simmons, "Furkan'ın geçirdiği bu akşamdan dolayı inanılmaz mutluyum. Muazzam bir performansı. Böyle hazır kalmayı başaran oyuncularınızın olması çok yardımcı oluyor." yorumunda bulundu.

YORUM YAZ