MENÜ

Fuat Çapa: Maçtan ders çıkartmamız gerekiyor

Kasımpaşa teknik direktörü Fuat Çapa, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu

Fuat Çapa: Maçtan ders çıkartmamız gerekiyor

Kasımpaşa teknik direktörü Fuat Çapa, Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu

Haberin Devamı

Fuat Çapa, "Yani maçtan önce yaptığımız analizleri çok iyi şekilde gördük. Rakibimizin fizik kalitesinin bizden üstün olduğunu söylemiştik. Yerden pas yapmalıyız demiştik. Tabii onlar da bizim analizimizi yapıyorlar. Eksiklerimiz çok net ortada."

"Maç çok ilginç bir karşılaşma oldu. Fenerbahçe'nin çok pozisyona girerek aldığı bir maç da olmadı. Onların işini biz kolaylaştırdık. Yemiş olduğumuz ilk gol normalde yemememiz gereken bir gol. Oyuncular kendi mevkisinde oynamayınca, bu sıkıntılar yaşanıyor"

"Yediğimiz goller bizim adımıza çok üzücü goller. Rakip baskılı oynar, çok pozisyona girer, yenilirsin o zaman anlarım. Üzücü olanı mücadele anlamında zaman zaman karşılık veremedik."

"Lig tecrübesi olan oyuncumuz da çok azdı, bu da bir gerçek. Bu karşılaşmadan çok iyi bir ders çıkartmamız gerekiyor. Oyuncu grubunu değerlendirmemiz gerekiyor. Eksiklerimiz olmasaydı çok farklı bir maç olabilirdi." ifadelerini kullandı

Haberin Devamı

BASIN TOPLANTISI AÇIKLAMALARI

"Koita'nın kadro dışı durumu yok"

Fuat Çapa, Koita’nın kadro dışı bırakıldığı yönünde çıkan haberler ile ilgili olarak, "Yaşamış olduğumuz süreçten dolayı iletişime geçemiyoruz. O yüzden tahmin ve yorumlar oluyor. Bazen gerçek olan ama çoğu zaman gerçek olmayan olayları yazıyorsunuz. Koita’nın kadro dışı durumu yok. Geçtiğimiz hafta oynadı. Sakatlığı tam olarak düzelmediği için kendisiyle de görüştük ve iyileştiği zaman dönmesi gerektiğini düşündük. Bizi öyle bir karar almaya itecek bir olay olmadı. Bu kararların belli bir standardı yok. Biz faulü çabuk kullanmak istiyoruz ama 1-2 metre geri aldırıyor pozisyonu hakem sonra rakip pozisyon alıyor" dedi. Öte yandan Fuat Çapa, mücadelenin hakemi hakkında konuşmanın gerek olmadığını ve söylediklerinin ciddiye alınmadığını ifade etti.

YORUM YAZ