MENÜ

Fuat Çapa: İlk yarı kolay olanları atamadık, ikinci yarı zor olanları attık

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Çapa, her iki taraf adına da final niteliğinde olan önemli bir karşılaşma oynadıklarını dile getirdi.

Fuat Çapa: İlk yarı kolay olanları atamadık, ikinci yarı zor olanları attık

Süper Lig'in 27. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Kasımpaşa, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve üst üste 3. galibiyeti aldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, her iki taraf adına da final niteliğinde olan önemli bir karşılaşma oynadıklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Ligde öncelikli olarak, alt sıralarla olan puan farkını korumayı hedeflediklerini anlatan Çapa, maça iyi başladıklarını aktararak, "İlk yarı çok net 4 tane pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik. Maçı iyi oynarken beklemediğimiz anda 1-0 geriye düştük. Ancak ilk yarıdaki oyun anlayışımız umut vericiydi. İkinci yarıda rakibimizin hatalar yapacağını biliyorduk. Nitekim rakibin hatalarından da goller bulduk. İlk yarı kolay olanları atamadık, ikinci yarı zor olanları attık." diye konuştu.

Fuat Çapa, alınan galibiyet nedeniyle oyuncularını kutlayarak sözlerini tamamladı.

YORUM YAZ