MENÜ

Fransa Milli Takım kadrosu belli oldu: Sacha Boey'ye bir şok daha

Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps, Almanya ve Şili ile oynanacak hazırlık maçlarının aday kadrosunu açıkladı. Başarılı teknik adamdan Boey'e şok haber geldi.

Fransa Milli Takım kadrosu belli oldu: Sacha Boey'ye bir şok daha

Bayern Münih'e transfer olduktan sonra sakatlanan Sacha Boey, mart ayının başında takımla idmanlara başlayarak sahaya dönse de formayı alamamıştı. Bayern Münih'in geçtiğimiz günlerde evinde Mainz'ı 8-1 yendiği karşılaşmanın kadrosunda yer alan Fransız sağ bek, süre alamamıştı.

Haberin Devamı

DURUMU SORGULANIYOR

Öte yandan Alman basınında yer alan haberlere göre 23 yaşındaki futbolcunun Bayern Münih'e uygunluğu kulüp içinde sorgulanmıştı. Oyuncunun hızı ve temposundan memnun olunduğu ancak teknik ve taktik açıdan yetersiz göründüğü belirtilmişti.

İŞİ ZOR

Fransız futbolcuya, gelecek sezon takımdaki futbolcular ile gireceği forma rekabetinde fazla şans tanınmadı. Joshua Kimmich, Noussair Mazraoui, Konrad Laimer ve Leverkusen'deki kiralık döneminden Bayern'e dönecek Josip Stanisic gibi isimler arasında işinin zor olacağı kaydedilmişti. Fransız yıldıza bir şok da ülkesinden geldi.

Fransa Milli Takım kadrosu belli oldu: Sacha Boeyye bir şok daha

KADRO AÇIKLANDI

Son Dünya Kupası finalisti ve Almanya'da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası'nın favorileri arasında gösterilen Fransa'nın aday kadrosu açıklandı. 

Haberin Devamı

Maviler, 23 Mart'ta evinde Almanya'yı 26 Mart'ta ise Şili'yi hazırlık maçları kapsamında konuk edecek.

İşte Fransa Milli Takım kadrosu:

KALECİLER: Areola, Maignan, Samba.

SAVUNMA: Clauss, Theo Hernandez, Lucas Hernandez, Konate, Pavard, Kounde, Saliba, Upamecano.

ORTA ALAN: Camavinga, Fofana, Rabiot, Tchouameni, Zaire-Emery.

HÜCUM: Diaby, Dembele, Giroud, Griezmann, Kolo Muani, Mbappe, Thuram.

Fransa Milli Takım kadrosu belli oldu: Sacha Boeyye bir şok daha

YORUM YAZ