MENÜ

Four-Four Berbatov dedi

Daha önceden Ortega ve Anelka gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler yine büyük oynuyor. Fenerbahçe'nin son hedefi, Manchester United'ın golcüsü Dimitar Berbatov.

Four-Four Berbatov dedi

Fenerbahçe’nin, Manchester United’ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov’u transfer etmek için düğmeye bastığı iddia edildi. Almanya’da yayımlanan Four-Four Two dergisinin internet sitesinde verilen habere göre, Sarı-Lacivertliler’in kadrosuna katmak istediği bu oyuncu için İngiliz ekibine 15 milyon Euro’luk bir teklif sunmaya hazırlandığı ileri sürüldü. Fenerbahçe, Manchester United ile anlaşma sağlanması halinde, yıldız oyuncuya yıllık 5 milyon Euro önerecek. Haberde, Manchester United’ın 29 yaşındaki futbolcunun şu an için takımdan ayrılması fikrine sıcak bakmadığı ifade edilirken, daha önceden Ortega ve Anelka başta olmak üzere, birçok yıldız ismi kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler’in bu girişiminin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

12 maçta 6 gol...

Bulgar golcü bu sezon Manchester United formasıyla çıktığı 12 lig maçında, rakip filelere 6 gol bırakırken, 2 asist yaptı. İngiliz ekibi ile birlikte bu sezon Valencia ve Bursaspor karşısında 2 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkan 29 yaşındaki Berbatov, bu maçlarda ise gol kaydedememişti.

Dimitar Berbatov kimdir?

Ülkesi: Bulgaristan
Boyu: 1.88
Yaşı: 29
Oynadığı takımlar: CSKA Sofya, Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur, Manchester United

Haberin Devamı
YORUM YAZ