MENÜ

Fortuna Düsseldorf - Paderborn maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Milli futbolcularımız Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın formasını giydiği Fortuna Düsseldorf, Bundesliga'nın 26. haftasında Paderborn'u konuk edecek. Alt sıralardan kurtulma mücadele veren iki takımın da galibiyet almaktan başka çaresi yok. Peki, Fortuna Düsseldorf - Paderborn maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Fortuna Düsseldorf - Paderborn maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Corona virüsü salgını nedeniyle ara veren Bundesliga, bu hafta sonu geri dönüyor. Haftanın önemli maçlarından birisi Fortuna Düsseldorf ile Paderborn arasında oynanacak. Milli futbolcularımız Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın formasını giydiği Fortuna, 22 puanla 16. sırada yer alıyor. Konuk ekip ise 16 puanla son sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Ev sahibi Fortuna, alacağı galibiyetle üst sıralar arasında puan farkını eritmeyi planlıyor. Paderborn ise deplasmandan puanla ayrılıp bir nebze de olsa nefes almanın peşinde olacak.

FORTUNA DUSSELDORF - PADERBORN MAÇINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

İki takım arasında oynanan ilk maç Paderborn'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona ermişti.

Fortuna Düsseldorf - Paderborn maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

16 Mayıs Cumartesi günü Esprit Arena'da oynanacak mücadele TSİ 16.30'da başlayacak. Türkiye'de yayıncısı bulunmayan mücadelenin canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Haberin Devamı

Futbolcular sahada birçok yeni kurala uymak zorunda

Almanya'da ligin başlaması seyircisiz oynanma şartı ve ciddi önlemlerin alınmasıyla kabul edildi. Bu önlemlerin en başında her karşılaşmadan bir gün önce takımların ve teknik ekiplerin koronavirüs testine tabi tutulması var. Futbolcular sahada da birçok yeni kurala uymak zorunda. Örneğin, karşılaşma esnasında toplu fotoğraf çekimi, tebrik ve el sıkışma olmayacak, yedek kulübesinde bekleyen oyuncular sosyal mesafe kuralına uyarak oturacak, karşılaşmada 3 yerine 5 oyuncu değişikliğine gidilebilecek.

Stadyumlarda en fazla 300 kişi bulunabilecek. Sahada 22 oyuncu, 18 yedek oyuncu, 5 hakem, 4 top toplayıcı ve takımlardan 20 kişi yer alabilecek.

YORUM YAZ