MENÜ

Fortnite Ağustos ayında 78.3 milyon oyuncuya ulaştı!

Epic Games, Fortnite‘ın popülaritesinin Ağustos ayında ulaştığı en yüksek oyuncu sayısı olan 78.3 milyon ile büyümeye devam ettiğini açıkladı.

Fortnite Ağustos ayında 78.3 milyon oyuncuya ulaştı!

Epic Games web sitesinde yapılan duyuruda, Fall Skirmish hakkında bazı yeni detayların yanı sıra Fortnite‘ın sistemlerinin ve altyapısının, yükselen oyuncu sayıları hesaba katarak güçlendirildiği ve ölçeklendirdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Fortnite Ağustos ayında oyuncu sayısında zirve yaptı

Epic Games başarısını: “…Ağustos ayı, Fortnite’ın en kalabalık ayıydı; 78.3 milyon oyuncu oyundaydı. Bu durum zayıf noktaları gün yüzüne çıkardı ve istatistikler, sunucular gibi kritik sistemleri hedef alan iyileştirmeler yapmamıza olanak sağladı. Muhtemelen fark etmişsinizdir, Summer Skirmish’te de performans ve oyuncuları izleme ile ilgili hâlâ üzerinde çalıştığımız sorunlar açığa çıkmıştı. O zamandan bu yana, bu konularda çalışmalarımız hiç durmadı. Şu anda yeni rekabet sistemini başlatmanın heyecanını yaşıyoruz, detayları ilerleyen haftalarda paylaşacağız.” açıklamasıyla duyurdu.

Geliştirici daha önce yaptığı duyuruda 10.000.000 $ para ödüllü Fall Skirmish etkinliğini açıklamıştı. Altı hafta sürecek olan etkinlik 26-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan TwitchCon‘da sona erecek.

Haberin Devamı

Bu arada Fortnite’nin gizemli küpü, Ganimet Gölü’nün derinliklerine daldı ve hızlı bir şekilde çözünerek tüm gölü dev sıçrama alanına çevirdi. Heyecanla beklenen Sezon 6, 27 Eylül’de başlayacak. (Psoyun.com)

YORUM YAZ