Yıllardır komada olan Michael Schumacher'den haber var! Son sağlık durumu merak ediliyor

Alp Dağları'nda geçirdiği kaza sonrası yıllardır tedavi altında olan, 7 kez Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher'den haber var. Bakım masraflarının ailesini zorladığı iddiaları sonrası çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Yıllardır komada olan Michael Schumacher'den haber var! Son sağlık durumu merak ediliyor

7 dünya şampiyonluğuyla Formula 1 efsanelerinden biri olan Michael Schumacher, Aralık 2013'te Alp Dağları'nda geçirdiği kaza sonrası bir yıl komada kaldı. Sonrasında Cenevre'deki evine nakledilen Schumacher'in tedavisi o günden bu yana devam ediyor.

Haberin Devamı

19 yıllık kariyeri boyunca Jordan, Benetton, Ferrari ve Mercedes takımları için yarışan Schumacher'in son sağlık durumu hakkında bilgi verilmiyor. Zaman zaman komadan çıktığına dair haberler yansısa da aile durumu her seferinde yalanlıyor.
Geçtiğimiz aylarda ise flaş bir iddia ortaya atılmış ve Schumacher'in tedavi masraflarının aileyi maddi olarak zorladığı belirtilmişti. Sonrasında ise Schumacher'in saatleri açık arttırmada satışa çıkarılmıştı.

Yıllardır komada olan Michael Schumacherden haber var Son sağlık durumu merak ediliyor

SAATLER BAKIMI İÇİN Mİ SATILDI?
RTL'in haberine göre; Schumacher'e ait sekiz saat, Salı günü Cenevre'de düzenlenen açık artırmada toplam dört milyon İsviçre Frangı'na satıldı.

Saatleri alan kişi şimdilik kimliğini açıklamak istemezken, saatlerden elde gelirin Schumacher'in sağlık bakımı için harcanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Yıllardır komada olan Michael Schumacherden haber var Son sağlık durumu merak ediliyor

YAPTIĞI HABER YÜZÜNDEN İŞİNDEN OLDU
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Schumacher ile yapılan yapay zeka röportajı olay olmuştu. Michael Schumacher ile yapay zeka tarafından oluşturulan bir 'röportaj' yayınlayan Die Aktuelle dergisinin editörü, bu yayın sonrası işinden olmuştu.

GALATASARAY'DA 5 AYRILIK BİRDEN

YORUM YAZ