MENÜ

Pierre Gasly'den Kylian Mbappe'ye çağrı: Lütfen PSG'de kal

Formula 1 takımlarından AlphaTauri'nin Fransız pilotu Pierre Gasly, Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe'ye çağrıda bulundu. PSG taraftarı olan Gasly Real Madrid'e transfer gündemde olan Mbappe için "Kylian'a ihtiyacımız var. Kylian, beni duyuyorsan lütfen kal" sözlerini dile getirdi.

Pierre Gasly'den Kylian Mbappe'ye çağrı: Lütfen PSG'de kal

Formula 1 takımlarından AlphaTauri'nin Fransız pilotu Pierre Gasly, Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe'ye çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

Formula 1'de sezon öncesi testlerinde Canal+'a konuşan Gasly, taraftarı olduğu PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenmesi ile ilgili olarak, "Zordu, izlemek için geç saatlere kadar ayakta kaldım. Benzema harikaydı, çılgın bir oyun oynadı. Bu maçta tüm tarihin en iyi oyuncularından biri olduğunu gösterdi. Hayal kırıklığına uğradım, bu yüzden başka bir şey hakkında konuşmamızı tercih ederim." dedi.

Mbappe'ye çağrı

Takımı yıldız ismi Mbappe'nin takımdan ayrılmasını istemediğinden de bahseden Gasly, Fransız yıldıza çağrıda bulunarak, "Kylian'a ihtiyacımız var. Kylian, beni duyuyorsan lütfen kal! Sana açıkça ihtiyacımız var" dedi.

YORUM YAZ