MENÜ

Max Verstappen'e yakışmadı!

RedBull sürücüsü Sergio Perez, F1'de geçen sezon takım arkadaşı Max Verstappen'in şampiyon olabilmesi için son yarışta ona yer vermişti. Önceki gün Brezilya'da ise Perez'in, şampiyonada 2. olabilmesi için bu kez Verstappen'den yer vermesi istendi. Fakat Hollandalı, takım emrini dinlemedi!

Max Verstappen'e yakışmadı!

Formula 1'de geçtiğimiz sezon RedBull pilotu Max Verstappen, son yarışta şampiyonluğu kazanmıştı. YarışaHollandalı sürücünün takım arkadaşı Sergio Perez'in performansı damga vurmuştu.

Haberin Devamı

Perez, Verstappen'in şampiyonadaki rakibi LewisHamilton'ı uzunca bir süre arkasında tutup, arkadaşına zaman kazandırmış ve Verstappen'in yarışı, şampiyonluğu kazanmasında önemli rol oynamıştı. Perez, ayrıca Verstappen'e yerini vermişti. Bu sezon ise roller değişti.

Bir sıra yükselmesi yeterliydi

Şampiyonluğunu çok önceden ilan eden Verstappen, önceki akşam Brezilya GP'de 6. sırada yer alıyordu. Perez'in ise şampiyona sıralamasına 2. olup, Ferrari pilotu Charles Leclerc'i geçebilmesi için bir sıra yükselmesi yeterliydi.

Max Verstappene yakışmadı

'Şampiyonlukları benim sayemde'

Sonrasında ise Max Verstappen'in, Perez'e son turda yer vermesi istendi. Verstappen ise, "Baylar bir daha benden böyle bir şey istemeyin. Ben kendime göre size gerekçelerini söyledim" dedi. Perez de olay sonrasında,"Max için yaptığım onca şeyden sonra şaşkınım! İki şampiyonluğu varsa benim sayemde" diyerek isyan etti.

Haberin Devamı

Max Verstappene yakışmadı

Şimdi ise sıralamada Perez ve Leclerc'in, 290'ar puanı bulunuyor. Sezonu ikinci tamamlayacak sürücü son AbuDhabi yarışında belli olacak.

YORUM YAZ