MENÜ

Massa frene basmasa!

Avusturya GP'si antrenman turlarında Ferrari'nin Takım Patronu Maurizio Arrivabene, pit yoluna bakmadan Williams'ın pilotu Massa'nın aracının önüne atladı. Brezilyalı frene bastı, Arrivabene de ucuz kurtuldu.

Massa frene basmasa!

Formula 1’de sezonun sekizinci yarışı Avusturya Grand Prix’si, dün yapılan antrenman turlarıyla başladı. Antrenman turlarında yaşanan olay ise bir anda turların önüne geçti. Çünkü ünlü İtalyan ekibi Ferrari’nin Takım Patronu Maurizio Arrivabene, az kalsın bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oluyordu.

Yarışı pit duvarından takip eden Arrivabene, ardından Ferrari garajına doğru hareket etmek istedi. Bu sırada da 2006-2013 yıllarında Ferrari adına yarışan Williams’ın Brezilyalı pilotu Felipe Massa da, tam pit alanından çıkıyordu.

Sıralama turları bugün

Bir anda bu bölümdeki yola atlayan Arrivabene, karşısında hızla harekete geçen Massa’nın aracını gördü. Brezilyalı sürücü, durumu hemen fark edip frene basmasa, belki de Ferrari’nin Takım Patronu’nu ezecekti. Bu olay ucuz atlatılırken, idman turlarının ardından Massa hemen Arrivabene’nin yanına gidip, onun durumu hakkında bilgi aldı. Avusturya’da sıralama turları bugün, büyük yarış da yarın yapılacak. Her iki heyecan da TSİ 14.45’te başlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ