MENÜ

Fernando Alonso - Andrea Schlager çiftinden kötü haber!

Formula 1 pilotu Fernando Alonso, 3. olarak bitirdiği Avustralya Grand Prix'si sonrası Andrea Schlager ile olan ilişkisiyle ilgili yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü.

Fernando Alonso - Andrea Schlager çiftinden kötü haber!

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 3. ayağı Avustralya Grand Prix'sini, Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.

Haberin Devamı

İkinci sırada Mercedes pilotu Lewis Hamilton yer alırken podyuma çıkan son isim ASton Martin'in deneyimli pilotu Fernando Alanso oldu.

Yarışı 3. sırada tamamlayarak podyumu elde eden Alonso, yarıştan birkaç saat sonra hayranlarını üzen bir ahber verdi.

İspanyol pilot, uzun süredir birlikte olduğu Andrea Schlager ile ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Alonso yaptığı paylaşımda "Size bir çift olarak ilişkimizin sona erdiğini söylemek istedik. Birlikte harika bir zaman geçirecek kadar şanslıydık ve öyle olmaya da devam edecek, ancak farklı bir sevgi biçimiyle. Muhtemelen gördüğünüz gibi, bu süre zarfında da çeşitli projelerde birlikte pistte ve pist dışında çalışmaya devam ettik ve bunu birbirimize derin bir sevgi ve saygıyla yapmaya devam edeceğiz. Hepiniz çok destekleyici olduğunuz için bunu paylaşmanın uygun olduğunu düşündük. Bunun için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Formula 1 padokunda geçmişi olan spor yorumcusu Schlager, İspanyol yarış pilotuyla F1 sayesinde tanıştı. Çoğunlukla halkın gözünden uzak tutulan ilişkileri hakkında çok az şey biliniyor.

YORUM YAZ