MENÜ

Formula 1 Türkiye'de son iki günde yaşanan önemli gelişmeler!

Dünyanın en önemli yarış organizasyonu olan Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda sezonun 16. yarışı Türkiye Grand Prix’inde gerçekleşiyor. Bugün saat 15:00'te başlayacak bu muhteşem organizasyon öncesinde yaşananları ise gazetemiz adına yarışı takip eden editörümüz Mertcan Polat sizler için özetledi.

Dünyanın bir numaralı yarış organizasyonu olan Formula 1 Türkiye öncesi geri sayım başladı. Geçtiğimiz yıl geçici olarak ülkemize geri dönen Formula 1 heyecanı bu yıl da İstanbul'da yaşanıyor. Bugün saat 15:00'te başlayacak bu organizasyon öncesinde, yarışı yerinde takip eden editörümüz Mertcan Polat; organizasyon öncesinde yaşanan tüm gelişmeleri sizler için özetledi. Bugün saat 15:00'te başlayacak bu müthiş organizasyon, S Sport 2 ve S Sport Plus'tan yayınlanacak. Formula 1 Türkiye ile ilgili tüm detaylar anbean fanatik.com.tr'de yer alacak.

Haberin Devamı

Sıralama turlarının ardından pole pozisyonun sahibi Mercedes'ten Lewis Hamilton oldu ancak Büyük Britanyalı pilot, 10 sıralık grid cezasından dolayı yarışa 11. sırada start verecek, dev yarışa takım arkadaşı Valtteri Bottas, pole pozisyonundan başlayacak. RedBull'un yeni yıldızı Max Verstappen 2., Ferrari'den Charles Lecler cise 3. cepten yarışa başlayacak.

YORUM YAZ