MENÜ

Formula 1 pilotları Ata'mızı unutmadı! Duygulandıran video...

Red Bull pilotu Alexander Albon ile Alpha Tauri pilotu Pierre Gasly, İstanbul sokaklarında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Saygı Sürüşü” gerçekleştirdi. Intercity İstanbul Park'ta 13-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Formula 1 Türkiye Grand Prix'i öncesinde yapılan bu anma, büyük ilgi çekerken sosyal medya kullanıcılarını duygulandırdı.

Formula 1 Türkiye Grand Prix'i öncesinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Ataürk için saygı sürüşü gerçekleştirildi. Red Bull'Un Fransız Formula 1 pilotu Pierre Gasly ve Alpha Tauri'nin Taylandlı pilot Alexander Albon birlikte İstanbul sokaklarında "Atatürk'e Saygı Sürüşü" gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

10 Kasım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma gününde Formula 1 pilotlarıda kayıtsız kalmadı ve muhteşem bir işe imza attı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Cumhurbaşkanlığı İletisim Başkanlığı organizasyonunda İstanbul'da bulunan Red Bull pilotu Alexander Albon ile Alpha Tauri pilotu Pierre Gasly, İstanbul sokaklarında 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Saygı Sürüşü' gerçekleştirdi" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ