MENÜ

Forma savaşı başlıyor

Rumen ekibi Voluntari ile bugün oynayacağı maçla Düzce kampını tamamlayacak olan Fenerbahçe’de, kadro 13, 16, 19 Temmuz’da oynanacak Panathinaikos, Lyon ve Sparta Prag karşılaşmalarıyla şekillenecek.

Forma savaşı başlıyor



Fenerbahçe, bugün saat 18:00’de Düzce Stadı’nda Romanya’nın Voluntari takımıyla özel maçta karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler, maçın ardından Topuk Yaylası’ndaki kampı tamamlayıp, İstanbul’a dönecek. Esas maraton da ondan sonra başlayacak. Şu ana dek altyapıdan alınan oyuncuların ağırlıkta olduğu kadrolarla maçlara çıkan teknik direktör Pereira, oynanacak 3 önemli hazırlık karşılaşmasında kadrosunu şekillendirmeye çalışacak. Sarı-Lacivertliler, 13 Temmuz’da Panathianaikos (Yunanistan), 16 Temmuz’da O.Lyon (Fransa) ile Ülker Arena’da karşı karşıya gelecek, 19 Temmuz’da ise Çek Cumhuriyeti’nde Sparta Prag ile oynayacak.


İşte bu 3 maç, tam anlamıyla forma savaşına sahne olacak. Zorlu rakiplerle oynanacak bu maçlarda kendilerini gösterenler formayı kapacak. Bu arada Sarı-Lacivertliler, çalışmalarını dün Topuk Yaylası Tesisleri’nde yaptığı çift idmanla sürdürdü. Sabah, dar alanda pas organizasyonu ve koordinasyon çalışması yapan futbolcular, idmanı taktiksel çalışmayla bitirdi. Akşam ise taktik ağırlıklı bir antrenman vardı. Volkan Demirel salonda tek başına çalışırken, Volkan Şen’in tedavisine devam edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ