MENÜ

Football Manager'ın ücretsiz sürümü bir hafta daha uzatıldı ( FM nasıl indirilir?)

Football Manager 2020 kısa bir süreliğine ücretsiz olmuştu. Yeni bir açıklama daha geldi ve süre 1 Nisan'a kadar uzatıldı. corona virüsü salgını dolayısıyla evde vakit geçiren futbolseverler tüm zamanların en iyi futbol menajerlik oyunu FM 2020'yi kısa bir süre ücretsiz olarak oynayabilecek. Peki, Football Manager 2020 ücretsiz nasıl indirilir? Football Manager 2020 ücretsiz, bedava nasıl oynanır? FM 2020 kariyer önerileri ve tüm detaylar haberimizde.

Football Manager'ın ücretsiz sürümü bir hafta daha uzatıldı ( FM nasıl indirilir?)

Football Manager 2020 resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama ile Football Manager 2020'nin ücretsiz hale getirildiğini duyurdu. Tüm zamanların en iyi teknik direktörlük simülasyonu olan Football Manager serisinin 2020 versiyonu, bir süreliğine ücretsiz olarak oynanabilecek. Yapılan açıklama yarın sona eriyordu. Ancak FM yaptığı yeni açıklama ile sürenin 1 Nisan'a kadar uzatıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

FM 2020 ücretsiz nasıl indirilir?

Football Manager 2020 oyunu 1 Nisan'a kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. Oyunu oynayabilmek için öncelikle bir Steam hesabınızın olması gerekiyor. Hesabınız yoksa şirketin web sitesini ziyaret edip uygulamayı yükleyerek üyeliğinizi ayarlayabilirsiniz.

FM 2020 ÜCRETSİZ İNDİRME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

Football Manager 2020 ücretsiz, bedava nasıl oynanır?

Steam'i yükleyip hesabınızı oluşturduktan sonra, Football Manager 2020 oyununu kütüphanenize indirebilirsiniz. Oyun sadece bir haftalığıa ücretsiz olacak ve deneme süresi 1 Nisan gününe kadar geçerli olacak.

Deneme süresi sona erdiğinde eğer istersniz Football Manager 2020'yi ücreti karşılığında alabileceksiniz.

YORUM YAZ