MENÜ

Fobescola ile eğitime devam

Dünya devi Barcelona’nın resmi futbol okulu FCBescola İstanbul Beko, çocuklara futbolu öğretmeye devam ediyor. Türkiye’deki dördüncü sezonuna başlamaya hazırlanan FCBescola, ‘komple sporcu’ yetiştirmeyi hedefliyor.

Fobescola ile eğitime devam

Altyapı denince akla ilk gelen kulüp olan Barcelona, FCBescola ile Türkiye’deki genç futbolcuların gelişime katkı sağlamaya devam ediyor. 2011-2013 yılları arasında ülkemizde gerçekleştirilen Futbol Kampları projesi büyük başarı kazanınca, 2014’te bu kez okul olarak eğitim hayatına başlayan FCBescola İstanbul Beko, Katalan ekibinin oyun felsefesini ve değerlerini genç sporculara aktarmaya çalışıyor. Futbol okulunun ana amacı; 4-16 yaş arası kız ve erkek çocuklarının Barcelona’nın alçakgönüllük, saygı, takım çalışması ve tutku değerleri ile birlikte hem iyi birer futbolcu, hem de iyi birer birey olarak yetişmesini sağlamak. Minik sporcular, FCBescola İstanbul Beko’da tesislerde buluan İspanyol eğitmenler, tercümanlar, profesyonel sağlık ekibi ve geri bildirim dersleri ile kendilerini profesyonel futbolcu gibi hissederek futbolu öğreniyor.

Seçmeler 10 Haziran’da

Bugüne dek yüzden fazla sporcuyu çeşitli kulüplere kazandıran ve iki sporcuyu da milli takımlara gönderen FCBescola İstanbul Beko, 2017-2018 sezonuna yönelik hazırlıklar kapsamında 10 Haziran Cumartesi günü Maslak ve Maltepe tesislerinde ücretsiz bir Seçme ve Seviye Belirleme antrenmanı düzenleyecek. U6, U8, U10, U12 ve U14 olmak üzerte beş yaş kategorisinde sporculara açık olan idmanlara 2004-2012 doğumlu kız ve erkek çocukları katılabilecek.

Okul dışında bir de yaz kampı

Temmuz ayında Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyü içindeki TFF lisanslı tesislerde düzenlenecek olan FCBescola yaz kampları ise 2003-2010 doğumlu sporculara açık olacak. Kampta tecrübeli antrenörler eşliğinde günde iki antrenmana çıkacak olan minikler ayrıca Barcelona üzerine teorik dersler, yüzme, mini golf gibi sosyal aktivitelere de katılabilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ