MENÜ

Floyd Mayweather'dan Türklere özel hediyeler!

Kariyeri boyunca çıktığı 50 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve tüm zamanların en iyi boksörlerinden biri olarak kabul edilen Floyd Mayweather, İstanbul'a geldi. Türkiye temsilcisi Ümit Akbulut'la buluşan ve ünlü organizatörle iş görüşmelerini gerçekleştiren ABD'li efsanevi boksör, koronavirüs salgını nedeniyle içinde bulunduğumuz bu zor günlerde insanları bir nebze de olsa mutlu etmek adına harekete geçti.

Dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather, İstanbul'a geldi. Türkiye temsilcisi Ümit Akbulut'la buluşan ve ünlü organizatörle iş görüşmelerini gerçekleştiren ABD'li efsanevi boksör, Covid-19 salgını nedeniyle içinde bulunduğumuz bu zor günlerde insanları bir nebze de olsa mutlu etmek adına harekete geçti.

Haberin Devamı

The Best Ever (En iyi) lakaplı sporcu, Türk takipçilerine özel bir çekiliş düzenleme kararı aldı. Çekiliş için sponsor olan yakın dostu Julius'a teşekkür eden Mayweather, önümüzdeki günlerde kişisel sosyal medya hesabından tarihini açıklayacağı dev çekilişte takipçilerine, 10 adet PlayStation 5 ve 10 adet Iphone 12 hediye edecek.

Floyd Mayweatherdan Türklere özel hediyeler

YORUM YAZ