MENÜ

Florya'da sokak kavgası!

Süper Lig'de hafta sonu Bursaspor'u ağırlamaya hazırlanan Galatasaray'ın antrenmanı iki oyuncunun kavgasına sahne oldu.

Florya'da sokak kavgası!




Oldukça neşeli başlayan çalışmanın 5’e 2 pas bölümünde birbirlerine sert giren kaptan Arda Turan ile Caner Erkin arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Haberin Devamı

Birbirlerine yumruk atan iki oyuncuyu takım arkadaşları güçlükle ayırırken, Caner Erkin’in dudağının kanadığı görüldü.

İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, Caner’in Arda’ya yönelik "Kimsin lan sen, adam mısın?" sözleri duyuldu.

İŞTE FLORYA'DAKİ KAVGA GÖRÜNTÜLERİ

İki futbolcusunun yaşadığı kavgayı gören teknik direktör Rikaard da o bölgeye giderek oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı ve Caner’i bulunduğu gruptan alıp diğer gruba gönderip çalışmayı sürdürdü.

Olay tatlıya bağlandı
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanın ardından teknik direktör Frank Rijkaard'ın da isteği üzerine iki futbolcu birbirlerine sarıldı ve basın mensuplarının önüne gelerek barıştıklarını gösterdi.

Bu arada Rijkaard, antrenmanda sonra tüm futbolcuları sahanın ortasına topladı ve kısa süreli bir konuşma yaptı. Rijkaard'ın konuşmasının ardından sarı kırmızılı futbolcular, bu akşam dünya evine girecek olan Sabri'yi omuzlarına aldı. Antrenmandaki gerginlik tamamen unutulurken, Arda ile Caner kavgalarıyla ilgili bir yorum yapmadılar.



Yaşanan bu olayın ardından futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile yönetici Ali Haşhaş, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplantı yaptılar.

YORUM YAZ