MENÜ

Flaş yorum: Fenerbahçe'de skora dokunamayan gider!

Göztepe - Fenerbahçe karşılaşmasında gol düellosu... Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Göztepe - Fenerbahçe maçı nefes kesti. Oldukça heyecanlı geçen karşılaşmayı Sarı-lacivertliler 3-2'lik skorla kazandı. Alınan bu sonuçla Fenerbahçe puanını 11'e yükseltti, Göztepe ise 6 puanda kaldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, 3-2 Fenerbahçe galibiyetiyle sonuçlanan Göztepe karşılaşmasının analiz etti.

Süper Lig'e verilen milli ara sonrası ilk maçını Göztepe ile oynayan Fenerbahçe, İzmir deplasmanından 3 puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, 3-2 Fenerbahçe galibiyetiyle sonuçlanan Göztepe karşılaşmasının analiz etti.

Fenerbahçe'nin çok ciddi bir kalitesi olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Eksiği ne? Valencia'nın forvet oyuncusu olarak skorerliği. Fenerbahçe'nin forvetini 'çalışkan' diye tarif edemezsin. Önce iş bitirici olacak. Nisan şampiyonluğundaki her forvet oyuncusu skora dokundu. Dokunamayan gider." dedi.

Fenerbahçe'nin mevcut kadrosunun 2014 Nisan ayında şampiyon olan kadroya benzediğini söyleyen Erman Özgür, "O dönem oynayan her forvet oyuncusu skora dokunmuştu. Ama sonradan girdi, ama ilk 11'de başladı. Dokunamayan gider. Bu forma rekabetidir ve Fenerbahçe'ye yarar. Fenerbahçe çok iyi oynamasa da bu forvet hattının genişliği sayesinde çok maç kazanır." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ