MENÜ

Flaş yorum: Fenerbahçe'de kalmayı hak etmiyor!

Yaz transfer dönemi resmen bitti. Son şampiyon Medipol Başakşehir, transfer döneminde Giuliano ve Deniz Türüç ile anlaşmaya vardığını resmen duyurdu. TRT Spor'da yayınlanan "Taktik Analiz" programında konuşan yazarımız Ali Ece, Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe'den 1 yıllığına kiraladığı Deniz Türüç transferini yorumladı. Ali Ece, "Daha önceki performansıyla gelmeyi hak etse de Fenerbahçe'deki hayal kırıklığı performansıyla kalmayı hak etmiyor" dedi.

Yaz transfer dönemi resmen bitti. Son şampiyon Medipol Başakşehir, transfer döneminde Giuliano ve Deniz Türüç ile anlaşmaya vardığını resmen duyurdu.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan "Taktik Analiz" programında konuşan yazarımız Ali Ece, Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe'den 1 yıllığına kiraladığı Deniz Türüç transferini yorumladı.

Deniz Türüç'ün daha önceki performansıyla gelmeyi hak etse de Fenerbahçe'deki hayal kırıklığı performansıyla kalmayı hak etmediğini söyleyen Ali Ece, "İyi futbolcu, ama Fenerbahçe'de yapamadı. Milli takım için de önemli oyuncu. Deniz Türüç ve Giuliano transferiyle anlıyoruz ki Okan Buruk 4-4-2'den vazgeçiyor. Ya Demba Ba ya da Crivelli santrfor, Giuliano veya Deniz Türüç de orta sahanın önünde oynatacak. Çünkü ilk haftalarda orada tıkanıklık yaşadılar" dedi.

YORUM YAZ