MENÜ

Flaş yorum: Bunun adı hainliktir!

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ankagücü'yle karşı karşıya geldi. Nefes kesen maç 1-1'lik skorla tamamlanırken maçın son dakikalarında saha karıştı. Mehmet Ekici ile Canteros arasındaki kargaşa sonrası ortalık karıştı. Mete Kalkavan, VAR incelemesi sonucu Harun Tekin sarı kart gördü, Mehmet Ekici ve Canteros'a da kırmızı kart çıktı. Fanatik TV'de maçı yorumlayan Hakan Ateşler, Mehmet Ekici'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonu yorumladı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Ankagücü'yle karşı karşıya geldi. Nefes kesen maç 1-1'lik skorla tamamlanırken maçın son dakikalarında saha karıştı.

Haberin Devamı

Mehmet Ekici ile Canteros arasındaki kargaşa sonrası ortalık karıştı. Mete Kalkavan, VAR incelemesi sonucu Harun Tekin sarı kart gördü, Mehmet Ekici ve Canteros'a da kırmızı kart çıktı.

Fanatik TV'de maçı yorumlayan Hakan Ateşler, Mehmet Ekici'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonu yorumladı.

Fenerbahçe forması giyen Mehmet Ekici'nin ortada hiçbir şey yokken bu olayların yaşanmasını doğru bulmadığını ifade eden Hakan Ateşler, "Mehmet Ekici gibi tecrübeli bir oyuncunun Galatasaray derbisi öncesi bunu yapması Fenerbahçe'ye karşı yapılmış bir hainliktir. Fenerbahçe bu dönemde bağış kampanyası yaparken, üç kuruşun hesabını yaparken sen trilyonlar kazanırken takımını yalnız bırakıyorsun" dedi.

YORUM YAZ