MENÜ

Flaş yorum: Böyle giderse Galatasaray formasını göremez!

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, oynadığı Ankaragücü maçından 1-0'lık skorla galip ayrıldı. Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmada Sarı-kırmızılıların performansı beklenin çok altında kaldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Galatasaray - Ankaragücü maçı sonrası Diagne'nin performansını yorumladı.

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında oynadığı Ankaragücü maçından 1-0'lık skorla galip ayrıldı. Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmada Sarı-kırmızılıların performansı beklenin çok altında kaldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Galatasaray - Ankaragücü maçı sonrası Diagne'nin performansını yorumladı.

Diagne'den çok daha iyi bir performans beklediğini ifade eden Serkan Akcan, "Avrupa Ligi'nde gösterdiği performans daha çok şey vaat ediyordu. Fatih hoca uzun bir süre Falcao'ya sarılıp, bir daha sakatlanmaması ve kart görmemesi için dua edecektir. Diagne hiç zorlamadı, istemedi." dedi.

Galatasaray'ın oynadığı oyunun iş bitiren bir santrfor aradığını söyleyen Serkan Akcan, "Galatasaray'ın aradığı bu santrfor da Falcao. Diagne böyle giderse Galatasaray formasını göremez." dedi.

YORUM YAZ