MENÜ

Flaş Trabzonspor açıklaması: Kopenhag'ı elemesi belki de transferin miktarını da belirleyecek!

Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor, sahasında Hatayspor’u konuk etti. Karşılaşmayı Bordo-mavililer, 1-0’lık skorla kazandı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, maçın ardından Trabzonspor - Hatayspor maçını değerlendirdi ve Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’ndeki durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor, sahasında Hatayspor’u konuk etti. Karşılaşmayı Bordo-mavililer, 1-0’lık skorla kazandı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, maçın ardından Trabzonspor - Hatayspor maçını değerlendirdi ve Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’ndeki durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Erman Özgür: ''Avrupa’da yeni hikayeler yazma zamanı bana göre Trabzonspor için. Her kulübümüz Trabzonspor’un bugün yakaladığı o oturmuş kadro, özel oyuncular ve sistemli oyuna sahip değil. İnşallah yazsınlar Başakşehir’i tebrik ediyoruz çok ihtiyacımız olan işler yapıyor orada, Fenerbahçe inşallah çok daha derli ve toplu oynar ve kazanmaya devam eder ama işi çok zor hakikaten. Ama Trabzonspor’un Kopenhag’ı elemesi belki de transferinin miktarını da belirleyecek.’’ dedi.

YORUM YAZ