MENÜ

Flaş iddia! Ronaldo, Real Madrid'e geri dönebilir

Son dakika transfer gelişmesi... Corona virüs salgını nedeniyle futbol durma noktasına geldi. Ancak transfer gelişmeleri hız kazandı. Bugün gündeme düşen haber ise epey ilgi çekecek cinsten. Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e geri dönmek için kapıyı açık bıraktığı iddia edildi.

Flaş iddia! Ronaldo, Real Madrid'e geri dönebilir

Transferde hareketli günler yaşanırken, bugün gündeme düşen bir haber epey ilgi çekti. Real Madrid'den ayrılıp Juventus'un yolunu tutan Ronaldo'nun tekrar geri dönebileceği konuşulmaya başlandı.

Haberin Devamı

Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo ile birlikte forma giyen Lille orta saha oyuncusu Jose Fonte, Ronaldo'nun Real Madrid'e geri dönmesinin ihtimal dahilinde olduğunu söyledi. Talk Sport'a konuşan Fonte, "Ronaldo Madrid'i, Madrid Ronaldo'yu seviyor. Her zaman geri dönüş için bir açık kapı bıraktı. Bu gerçekleşirse şaşırmam" ifadelerini kullandı.

Ronaldo, Real Madrid'den Juventus'a 100 Milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Tecrübeli yıldız, Juventus formasıyla 53 golün altına imzasını attı.

YORUM YAZ