MENÜ

Flaş iddia! Cenk 28 milyon Euro karşılığında Everton'da

Guardian muhabiri Ed Aarons, Everton ile Beşiktaş'ın Cenk Tosun transferi konusunda 28 milyon euro'ya (25 milyon Pound) anlaştığını yazdı.

Flaş iddia! Cenk 28 milyon Euro karşılığında Everton'da

Cenk Tosun'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İddia bu kez ünlü İngiliz gazetesi Guardian'dan geldi. Guardian muhabiri Ed Aarons, Everton ile Beşiktaş'ın Cenk Tosun transferi konusunda 28 milyon euro'ya (25 milyon Pound) anlaştığını yazdı.

Aarons attığı tweet'le transferi duyururken Cenk Tosun'un 1 Ocak'ta Everton kadrosuna katılacağını duyurdu. Bu sezon 23 maçta 13 gol atan Cenk Tosun, özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla dikkat çekti. Everton'ın Cenk Tosun'a olan ilgisi aslında yaz döneminde başlamıştı. O dönem Tottenham ve Crystal Palace'ın isimleri de Cenk Tosun'la anılıyordu. Cenk Tosun'un Everton'dan yıllık 4 milyon euro alacağı belirtilirken sözleşmenin de 4,5 yıllık olduğu öğrenildi.

Flaş iddia Cenk 28 milyon Euro karşılığında Evertonda



İŞTE KARTAL'IN BUGÜNKÜ MAÇINA VERİLEN ORAN! KUPON YAP, KAZAN...
Almanya doğumlu olan Cenk Tosun geçen yıl 47 maçta 24 gol atmıştı. Alman genç milli takımının da formasını giyen Cenk Tosun daha sonra tercihini Türkiye'den yana kullanmıştı. Cenk Tosun'un Türkiye formasıyla 8 golü bulunuyor. Everton'ın forvet mevkiinde şu anda Oumar Niasse ve Sandro Ramirez bulunuyor. Ancak iki oyuncu da bu sezon bekleneni veremedi. Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi dün yaptığı açıklamada Cenk Tosun'u satmayacaklarını söylemişti.

İşte Arda Turan ve Beşiktaş gerçeği!


Beşiktaş'ın yeni transferi Vida konuştu! İşte ilk sözleri...

Haberin Devamı
YORUM YAZ