MENÜ

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki o savaş bitiyor mu?

Fenerbahçe ve Galatasaray'da flaş gelişme... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında gündem yaratan açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin 1959 yılı öncesi şampiyonlukları için konuşan Ali Koç, "Bizim derdimiz, tarihin resmi bir şekilde kabul edilmesi. Derdimiz para pul, yıldız değil." ifadelerini kullandı. Fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, Ali Koç'un basın toplantısındaki açıklamalarını yorumladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında gündem yaratan açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin 1959 yılı öncesi şampiyonlukları için konuşan Ali Koç, "Bizim derdimiz, tarihin resmi bir şekilde kabul edilmesi. Derdimiz para pul, yıldız değil." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, Ali Koç'un basın toplantısındaki açıklamalarını yorumladı.

Fenerbahçe'nin talebinin belli oranlarda kabul göreceğinin çok dillendirildiğini ifade eden Umut Eken, "Fenerbahçe'nin şampiyonluklarının kabul edileceği ancak beş şampiyonluğa verilen bir yıldız uygulamasının ortadan kaldırılacağı da artık çok yüksek sesle konuşuluyor. Ali Koç yaptığı açıklamada yıldız takmayacaklarını söyleyerek bence TFF'ye doğru olumlu adım atmış oldu." dedi.

Fenerbahçe yönetiminin şampiyonlukların verilmesi ancak yıldız uygulamasının ortadan kaldırılması fikrinde uzlaşmış gibi göründüğünü ifade eden Umut Eken, "Bu Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki yıldız savaşının eşitlenmesini sağlayacak. Fenerbahçe, 'Türkiye'nin en fazla şampiyonluk yaşayan takımıyız' vurgusunu yapacaktır. Neler olacağını göreceğiz." dedi.

YORUM YAZ