MENÜ

Flaş Galatasaray açıklaması: Tek bir sorumlu yok!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Hatayspor’a konuk oldu. Sarı kırmızılı ekip Hatay deplasmanından 3-0 mağlup ayrıldı. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, sarı kırmızılılarda yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı. Metin Karabaş, Levent Şahin’in ‘’Milli maçlar sonrasında böyle sonuçlar alınabiliyor.’’ açıklamasını gündemine aldı ve mağlubiyetin sebepleri ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte Metin Karabaş'ın açıklamalarının tamamı...

Hatayspor 3 - 0 Galatasaray | Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Hatayspor’a konuk olan Galatasaray, mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Şampiyonluk yolunda ağır yara alan Galatasaray'da yenilginin sebepleri tartışma konusu oldu.

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, sarı kırmızılılarda yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı.

Alınan yenilgide tek bir sorumlunun olmadığının altını çizen Metin Karabaş, maçın ardından Levent Şahin’in ‘’Milli maçlar sonrasında böyle sonuçlar alınabiliyor.’’ açıklamasını eleştirdi.

Galatasaray'ın şampiyonluk iddiasını yorumlayan Metin Karabaş, ''Şampiyonluk iddiası olan bir takımın teknik heyeti ve oyuncuları bu kadar formsuz olamaz. '' ifadesini kullandı.

YORUM YAZ