MENÜ

Flaş Galatasaray açıklaması: Maçın kaderini etkiledi!

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Tivibu Spor'a konuk olan Fanatik Gazetesi Muhabiri Metin Karabaş, Trabzonspor - Galatasaray maçını analiz etti.

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Trabzonspor deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Tivibu Spor'a konuk olan Fanatik Gazetesi Muhabiri Metin Karabaş, Trabzonspor - Galatasaray maçını analiz etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Trabzonspor maçına soru işaretleriyle gittiğini söyleyen Metin Karabaş, "Sakatlıklara ve milli takımdan dönen oyunculara bakarsak Galatasaray'ın maç öncesi daha sorunlu bir yapısı olduğunu söyleyebiliriz. Galatasaray çok iyi bir başlangıç yaparak bunu sahaya yansıtmadı." dedi.

Trabzonspor - Galatasaray maçında Morutan - Aytaç Kara değişikliğinin maçın kaderine etki ettiğini söyleyen Metin Karabaş, "Bu değişiklerden sonra Galatasaray ilk yarıda doğru yaptığı her şeyden mahrum kaldı. Topu ileri taşıyamadı, isabetsiz paslarla topu Trabzonspor'a bıraktı. Morutan'ın neden oyundan çıktığını ben anlamış değilim" dedi.

YORUM YAZ