MENÜ

Flaş Fenerbahçe iddiası: Futbolcular Erol Bulut'u kabul etmiyor!

Fenerbahçe ligin 30. haftasında evinde konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Fenerbahçe'de alınan mağlubiyet sonrası teknik direktör Erol Bulut'un takımdaki geleceği yine tartışmaya açıldı. A Spor'da yayınlanan 'Son Sayfa' programında konuşan yorumcu Serdar Sarıdağ, Fenerbahçe'deki gidişatı yorumladı.

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Fenerbahçe'de alınan mağlubiyet sonrası teknik direktör Erol Bulut'un takımdaki geleceği yine tartışmaya açıldı.

Haberin Devamı

A Spor'da yayınlanan 'Son Sayfa' programında konuşan yorumcu Serdar Sarıdağ, Fenerbahçe'deki gidişatı yorumladı.

Fenerbahçe'de futbolcuların Erol Bulut'u kabul etmediğini iddia eden Serdar Sarıdağ, "Bu kadar net ve ortada. Abdullah Avcı Beşiktaş'ta ne yaşadıysa Erol Bulut Fenerbahçe'de şu an onu yaşıyor. Erol Bulut'un hataları da var kabul. Erol Bulut önüne konulan kadrodan daha bir şey çıkaracak seviyede değil. Erol Bulut, biraz kendi yaptığı, yüzde 70-80'ini kendi kurduğu takımlarla başarı yakalayacak seviyede şu an." dedi.

YORUM YAZ