MENÜ

Flaş Fenerbahçe açıklaması! "Trabzonspor'a da kaybederse..."

Fenerbahçe, Kadıköy'de kayıpları yaşıyor. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 26. haftasında evinde Göztepe'ye mağlup oldu ve zirve yarışında yara aldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Bu sezon Kadıköy'de 5. kez yenilen Fenerbahçe'nin problemi kadro yapısı mı, Erol Bulut'un tercihleri mi?" sorusunu yanıtladı.

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'in 26. haftasında evinde Göztepe'ye mağlup olan Fenerbahçe, Kadıköy'de kayıpları yaşıyor. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Bu sezon Kadıköy'de 5. kez yenilen Fenerbahçe'nin problemi kadro yapısı mı, Erol Bulut'un tercihleri mi?" sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de aldığı sonuçlarda Erol Bulut'un da etkisi olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Erol Bulut'un birçok problemi var. Trabzonspor sadece Erol Bulut'un değil, Fenerbahçe oyuncu kadrosunun da kader maçı. Fenerbahçe kaybeder, rakipleri kazanırsa bir anda 6 puan geriye düşecek. Galatasaray'ı yakalasa ikili averajı kötü." dedi.

Fenerbahçe'nin sezon başında ve ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimler üzerinden yorum yapan Erman Özgür, "Fenerbahçe çok iyi oyuncular aldı ama istikrar sağlayamadı, oyun anlamında da kimseyi tatmin edemedi. Fenerbahçe oyuna konsantre olsaydı daha iyi olurdu." dedi.

YORUM YAZ