MENÜ

Flaş Fenerbahçe açıklaması: Taraftar cevap bekliyor!

Fenerbahçe | Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Akdeniz ekibi Antalyaspor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapatan ve yine evinde pozisyona girmekte zorlanan Fenerbahçe, ikinci yarıda bir gol bulsa da kazanmaya yetmedi. Fenerbahçe, 1-1 tamamlanan maçın ardından puanını 55'e yükseltti. Fanatik.com.tr Editörü Hakan Ateşler, Fenerbahçe - Antalyaspor maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un kadro seçimini eleştirdi.

Fenerbahçe haberi... Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Akdeniz ekibi Antalyaspor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapatan ve yine evinde pozisyona girmekte zorlanan Fenerbahçe, ikinci yarıda bir gol bulsa da kazanmaya yetmedi. Fenerbahçe, 1-1 tamamlanan maçın ardından puanını 55'e yükseltti.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr Editörü Hakan Ateşler, Fenerbahçe - Antalyaspor maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un kadro seçimini eleştirdi.

Fenerbahçe'nin birçok maçta yaptığı hataları Antalyaspor maçında da tekrarladığına dikkat çeken Hakan Ateşler, "Yine bireysel hatadan yenen gol, ilk yarısı çöpe atılan yine bir Kadıköy maçı, istikrarsız bir kadro... Bu takımın sağ-sol kanadı kim? Bence bunu Erol Bulut da bilmiyor. Bu kadar sık değiştirilen bir kadro istikrarsızlık getiriyor." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un maçın ardından yaptığı açıklamaların taraftarın hoşuna giden açıklamalar olmadığını düşündüğünü söyleyen Hakan Ateşler, "Fenerbahçe taraftarı bazı sorulara artık cevap bekliyor. Fenerbahçe taraftarı artık hakem konuşmak istemiyor. Bu takım neden bu kadar kötü oynuyor? Bu takımın forveti kim? Kanatları kim? Mesut Özil'in bu takımda görevi ne? Bütün bunlara baktığınızda tam bir karmaşa hakim. Bunun sorumlusu da Erol Bulut be Emre Belözoğlu" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ