MENÜ

Flaş Fenerbahçe açıklaması: Futbolcular Erol Bulut'a güvenmiyor!

Kadıköy'de Göztepe'yi konuk eden Fenerbahçe, rakibi Galatasaray'ın kazandığı haftayı 1-0 mağlubiyet alarak puansız kapattı. Fenerbahçe - Göztepe maçı sonrası teknik direktör Erol Bulut eleştirilerin odak noktası oldu. Oyuncu tercihleri ve hamleleriyle taraftarından da tepki alan Erol Bulut'un Göztepe maçı performansını Fanatik Gazetesi yazarı Metin Tükenmez yorumladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de ağır yara aldı. Kadıköy'de Göztepe'yi konuk eden Sarı-lacivertliler, rakibi Galatasaray'ın kazandığı haftayı 1-0 mağlubiyet alarak puansız kapattı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Göztepe maçı sonrası teknik direktör Erol Bulut eleştirilerin odak noktası oldu. Oyuncu tercihleri ve hamleleriyle taraftarından da tepki alan Erol Bulut'un Göztepe maçı performansını Fanatik Gazetesi yazarı Metin Tükenmez yorumladı.

Futbolda savunma yapmanın kolay, hücum etmenin zor olduğunu, Fenerbahçe'nin hücumda sıkıntı yaşadığını ifade eden Metin Tükenmez, "Göztepe'nin planı tuttu. Plan tutmasında Fenerbahçe'nin oyun içinde taktik değişikliğe gitmemesi belirleyici oldu. Çünkü böyle kapalı defanslara karşı oynamanın belirli kuralları vardır. Ya kanatları kullanırsınız, ya ceza sahası üzerine bol bol şut atacaksınız ya da duvar paslarıyla delmeye çalışacaksınız. Fenerbahçe bunların hiçbirini yapmadığı gibi kenar ortaları yaparak Göztepe'nin uzun stoperlerine avantaj sağladı." dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Göztepe maçında şanslı olduğunu söyleyen Metin Tükenmez, "Skor olarak daha farklı sonuçlar çıkabilirdi. Fenerbahçe kaybedebilir, kazanabilir bunlar sorun değil ama takım içerisinde sorun olan unsurlar vardır. Örneğin, performansı en düşük oyuncu Mesut Özil olduğu halde Erol Bulut kendinde onu değiştirecek gücü hissetmedi. Fenerbahçe bu maçı telafi edebilir. Fenerbahçe'deki asıl sorun; oyuncuların teknik direktör Erol Bulut'a güvenmemesi. Caner Erkin'in oyundan çıkarken yaptığı el hareketleri de bunu gösteriyor. Fenerbahçe bunları aşamadığı için yarışın gerisinde kalabilir." dedi.

YORUM YAZ