MENÜ

Flaş Fenerbahçe açıklaması: 'En büyük biziz' diyerek...

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de aldığı derbi mağlubiyeti ardından Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elenen Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, hedef tahtasına oturtuldu. Fanatik Gazetesi yazarı Metin Tükenmez, Fenerbahçe'deki gidişatla ilgili Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu. Metin Tükenmez, "Takımın oturması için sabretmek lazım" dedi.

Fenerbahçe'de son dakika haberi... Süper Lig'de aldığı derbi mağlubiyeti ardından Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elenen Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, hedef tahtasına oturtuldu.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Metin Tükenmez, Fenerbahçe'deki gidişatla ilgili Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'de 'En büyük transferleri yaparız, en büyük sonuçları alırız' gibi bir anlayışın hakim olduğunu vurgulayan Metin Tükenmez, "Bu anlayış yeni değil, uzun zamandır var. Ama artık futbol böyle bir oyun değil. Çok transferden ziyade, bir arada oynayan oyuncular olmalı. Fenerbahçe'de de bu anlayışın hakim olması gerekir. 'En büyük transferleri biz yaptık. Mesut Özil, İrfan Can'ı aldık, en büyük biziz' gibi bir anlayıştan ziyade takımın oturmasını beklemek lazım" dedi.

YORUM YAZ