MENÜ

Flaş Fenerbahçe açıklaması: Bu akşam alınan sonuç sürpriz değil

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, evinde Adana Demirspor’u konuk etti. Karşılaşma 2-1 konuk ekip Adana Demirspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.  Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, sahasında Adana Demirspor’u konuk eden Fenerbahçe’nin performansını değerlendirdi ve maç hakkında yorumlarda bulundu.

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, evinde Adana Demirspor’u konuk etti.

Haberin Devamı

Karşılaşma 2-1 konuk ekip Adana Demirspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, sahasında Adana Demirspor’u konuk eden Fenerbahçe’nin performansını değerlendirdi ve maç hakkında yorumlarda bulundu.

Erman Özgür: ‘’Futbolda olmazsa olmaz bazı kriterler vardır. Direnç ve kalite, bence bunlardan bir tanesi olmazsa bir maçı kazanmak çok zordur. Bu akşam bu ikisini kendi bünyesinde barındıran tarafın Adana Demirspor olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe rakibine göre hem direnci düşük hem de isim olarak kaliteli olmasına rağmen işin üretkenlik kısmında Adana Demirspor’a yeterli derecede kazanmak için pozisyon üretemedi. Hem direnci eksik hem kalitesi ortaya çıkmayan Fenerbahçe'nin bu akşam aldığı skoru oyuna bakarsanız çok sürpriz olarak değerlendirmiyorum.’’ dedi.

YORUM YAZ