MENÜ

Flaş Caner Erkin itirafı: Ağzım açık izliyorum!

Caner Erkin’e övgü dolu sözler…. Fenerbahçe’nin 32 yaşındaki sol beki Caner Erkin, övgülerin odak noktası olmaya devam ediyor. Yazarımız Serkan Akcan, Caner Erkin’in milli takıma davet edilmesini değerlendirdi ve Caner Erkin’in performansını yorumladı.

Fenerbahçe’nin sol beki Caner Erkin’e milli davet! Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’ye geri dönen ve sarı lacivertli ekipte gösterdiği performansla adeta göz dolduran Caner Erkin, övgü dolu sözlerin odak noktası olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Yazarımız Serkan Akcan, Caner Erkin'in uzun bir aradan sonra millî davet almasını ve Şenol Güneş'in gün içindeki açıklamaları üzerinden A Millî Takımımızın sol bek rotasyonunu Tivibu Spor’da yayınlanan Her Gece Spor programında değerlendirdi.

Caner Erkin’den övgüyle bahseden Serkan Akcan, ‘’Şu an Avrupa Şampiyonası’na götüreceğimiz birinci sol bekimiz bence Caner Erkin. Caner Erkin konusunda Şenol hocanın çok kafa yormasına gerek olmadığını düşünüyorum. Geçen sezonun en flaş oyuncularını say desem Novak’ı ilk 5’e yazarsın. Fenerbahçe’nin ihtiyacı olan oyuncu demiştik. Ama Caner geldi ve oyun kalitesinin ne kadar yükseldiğine hep beraber şahitlik ediyoruz. Ağzım açık izliyorum.‘’ ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ